Våra tjänster

Ryan Städ och Hemservice erbjuder lokalvårdstjänster till privatpersoner, företag & kommuner.

Hemstädning

Trött på att städa hemma? Låt oss hjälpa er med städningen av ert hem. Med lång erfarenhet av städning i Östersund finns vi tillgängliga till er.

Kontorsstädning

Kontorsstädning sköts regelbundet av våra medarbetare som ser till att era rum blir rena och fräscha. Detta ger dig möjligheten att må bra och fokusera på arbetet.

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi vet att tankarna redan är på det nya hemmet. Låt oss ta hand om er flyttstädning så kan ni lägga fokus på det roliga!

Trappstäd/Offentliga utrymmen

Vi kan det mesta inom lokalvård och hjälper redan kommuner och BRF:er med städning av deras allmänna utrymmen. Låt oss hjälpa er också!

Storstäd

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda?  Låt oss hjälpa dig med ert storstäd så har ni tid och energi över til annat.

Fönsterputsning

Vi hjälper er med fönsterputs av både villor, lägenhetshus och kommersiella fastigheter. Med ett skinande rent resultat! Som både ni och vi kan vara stolta över.

Visningsstädning

Vi erbjuder visningsstädning inför lägenhet eller husförsäljning. Låt oss se till att få det extra rent – Så får ni extra betalt!

N

RUT-avdraget

Du har väll inte missat att vi erbjuder RUT-avdrag på våra tjänster? ta del av bidraget och spara pengar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort

7 + 10 =

Vill du prata med oss istället?

Adress

Dalagatan 2

832 56 Frösön

Kontakta oss

063-554 22 66

info@ryanstad.se

Sociala medier