Fönsterputsning

Ryan Städ hjälper till med fönsterputsning i Östersund & Sundsvall.

Fönsterputsning Privat

Med Ryan Stad & Hemservice AB får du snabbt och enkelt dina fönster putsade till din villa, radhus eller lägenhet till ett bra pris. Vi putsar dina fönster på alla höjder och med ett skinande resultat.

Plocka bort skrymmande möbler, blommor och föremål från fönsterbrädor, vid behov ta ner gardinerna. Tala om befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är snudd på omöjliga att öppna.

Beställ gärna gardinuppsättning/nedmontering samtidigt som ni beställer Fönsterputs. Vi tar gärna med gardinerna till tvätteriet.

Vi gör det enkelt för dig som kund då vi tar med oss arbetsredskap för att genomföra arbetet.

Fönsterputsning Företag

Med Ryan Stad & Hemservice AB får du snabbt och enkelt dina fönster putsade till ett bra pris. Vi putsar dina fönster på samtliga höjder och i samtliga klimat, från solsken till -20 grader.

Har du skyltfönster på markplan? Dessa är ofta svåra att hålla rena och blir ofta smutsiga av regn och avgaser. Vi har abonnemangslösning, enkelt och anpassat för ert företag.

Oavsett om du bokar enstaka eller återkommande fönsterputs av Ryan Städ kan du alltid räkna med att vår personal kommer väl rustad all utrustning som behövs för att göra era fönster skinande rena.

Vill du prata med oss istället?

Adress

Dalagatan 2

832 56 Frösön

Kontakta oss

063-554 22 66

info@ryanstad.se

Sociala medier